22 juni 2016

Ljud på väg.

Idag kan du börja lyssna officiellt. Har börjat med uppdrag för Volvo Cars och ljudpodd-appen Triptale. Tanken är att göra bilresan lika intressant som slutmålet och baseras på en idé som handlar om att nyttja tiden i bilen på bästa sätt.

Jag har redan gjort två poddar till betaversionen av TripTale och har fått uppdrag att göra fler, nu när appen lanserats officiellt.

Mina två poddar handlar dels om Djurparken i Borås, dels om Sveriges bästa science center - Navet i Borås. Den senare kan du lyssna på här - eller varför inte på nya appen?

Nu ska jag göra fler, kanske blir det om turistmål, kanske om något annat. Det enda säkra är att berättelserna /poddarna har som mål att göra din resa lika intressant som målet.


Så här skriver ansvariga om TripTale i ett pressmeddelande:
"TripTale är utvecklad av Volvo Cars för att underhålla dig i bilen och hjälpa dig att hålla dig pigg och alert. Forskning visar på att en pigg och alert förare är en säkrare förare. Tanken är att det både ska bli roligare och säkrare att åka bil.  Att TripTale dessutom bidrar till att göra föraren mer säker då denne håller sig piggare och mer alert ligger helt i linje med företagets kärnvärden.

Appen fungerar för alla bilmärken, och har just nu innehåll söder om Stockholm och ned till Malmö utefter de större vägarna. Planen är att under hösten och vintern även kunna täcka in resor till de Svenska fjällen."

Ladda ner appen redan idag (efter kl 9.00), den finns hos AppStore.

#blogg100 - 114

1 kommentar:

  1. hjälp med ljud

    Bienvenido a Ljudbloggen expert, Jag jobbar med akustik och främst ljudabsorbenter. Nosotros escribir acerca de ljudproblem, akustikproblem, akustikfrågor, ljudexpert. Obtener hjälp med ljud problem.

    to get more - http://ljudbloggen.se/

    SvaraRadera