25 oktober 2017

Den vinter den svage kallar rå.

Huva. Regn, regn och åter regn på framsidan av Sverige. Och snart den där vintern som är mer rå och grå än vit och kall. Och som gör att norrlänningar fryser mer än de någonsin gjort förut. Välkommen till gråhetens Göteborg

Ständig motvind. Havet som fuktigt klättrar innanför inte bara krage utan allt du klarar av att klä dig i. Eller med andra ord: grått, grått, grått, grått, vått.

Fast det kan vara vackert också. Här på bloggen säljer jag inget (mer än åsikter och källkritiskt uppletade fakta), men på annan plats kanske om du vill?

Denna bild är tagen dagen före nyårsafton, för några år sedan. Den symboliserar Göteborg på mer än ett sätt, eller vad säger du?


Inhandla denna? Kika på denna sida så kanske vi kan komma överens om något (den går att få i mindre storlek också).


6 kommentarer:

 1. Det är väl alltid dåligt väder i Göteborg? ;)
  Jag gick din på din FB-sida nu och vilken bra fotograf du är!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm, nja. Men nästan.

   Oh, tack, för dina värmande ord. Blir glad :)

   Radera
 2. Oj så fin men dyster bild haha. Jag föredrar klimatet här i Rio faktiskt. Min släkt är från Norrland och jag själv från Dalarna, usch så kallt det kan bli på vintern.

  SvaraRadera
 3. Rio? Usch, där är det ju.... behagligt? En resa att ta sig dit från Dalarna kan tänka. Ha det varmt och gott, så kurar vi under hösttäcket.

  SvaraRadera
 4. Ja huva kan man verkligen säga, tycker inte om när det är grått och trist, vill ha riktig vinter med massor med snö som ligger kvar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kallt och torrt är alla gånger att föredra, än vått och grått. Det blir ljusare också.

   Radera