16 maj 2017

Släpp lös din egen upptäckare.

Skapa är roligt. Teknik kan vara roligt. Göra tillsammans är alltid roligt. Så varför inte kombinera de två? Ett riktigt bra Science center är en sådan plats. Och är det för långt till Teknikens Hus i Luleå, finns ju alltid Sveriges bästa - Navet Science Center i Borås.


Gör lite uppdrag för Navet. Det är alltid givande och spännande. Från utställningsmaterial, till årsberättelser, ansökningar på engelska till enklare annonser.
Fast enklare och enklare, det är i det korta/lilla uttrycket som mästaren finns. Eller där vi gör vårt bästa att få in helt rätt ton och budskap i få ord/liten design.

Navet har tillsammans med Teknikens Hus i Luleå av Skolverket rankats som Sveriges bästa Science Center i Sverige. Och det för tredje året i rad.

Har ju gjort några andra uppdrag med Navet som intressent; Till exempel deras årsberättelse, om samarbetet Palu och Borås och en podd för Volvoföretaget Triptale. Klicka på länkarna så kan du se.

Du kan också läsa mer om mina uppdrag här (klicka), där mer information om min verksamhet finns.

#blogg100 - dag 77

4 kommentarer:

 1. Håller med, det korta, enkla är det bästa. Det ska kännas naturligt och normalt språk, fast det ligger mycket jobb bakom, få förstår hur mycket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är tiden som jobbar för copyn, eller hur?

   Radera
 2. Kul uppdrag. Och japp - jag har släppt lös min egen upptäckare i förra veckan som spenderades vid en drejskivan i Köpenhamn. Och den inre upptäckaren är helt lössläppt ;-)

  SvaraRadera