19 maj 2017

Bilder på väggar.

De som känner mig väl vet att jag är kulturellt, språkligt och bildmässigt mycket intresserad. Det är också det jag arbetat med under de flesta åren i mitt yrkesliv. Skriva, kommunicera, berätta. Idag är det dags för att ta nästa kliv och då handlar det om bilder.

Tonys restaurang i Borås kommer det från och med idag och en dryg månad framöver hänga ett mindre antal utvald bilder från mina vandringar i stadsmiljö de senaste fyra åren. 
Jag blev tillfrågad av en person i mitt nätverk om detta att Tony letade efter en fotograf som var villig att hänga bilder i hans ombonade miljö.


Lite oroligt
För mig är det första gången som jag har en liknande utställning. Jag har varit med i några gemensamma utställningar förut, men detta är första gången som jag "hänger" ensam.
Det är allt lite pirrigt, för jag vet egentligen inte vilket mottagande det blir. Mest hoppas jag att det blir någon reaktion alls, att inte bilderna bara hänger där och ingen bryr sig. Ja, det som väntar får väl se.

Klickar du här kommer du till min fotoblogg (på engelska), där jag beskriver de sammanlagt 12 bilderna. Där står lite om när och var de är tagna, med mera.
Spark på mig!

#blogg100 - dag 80

6 kommentarer:

 1. Spark på dig! *asgarv*

  Allvarligt - så himla roligt. Och spännande! Gick in och tittade på dina foton - tycker om. Ser fram emot att höra vad det leder till.

  SvaraRadera
 2. Tack Helena. Jo. Tillhör en grupp gatufotografer, centrerat kring Göteborg. Flera av dem är superbra och min isnpiration, så jag jämför mig för ofta med dem (och tycker mitt är.... ja, sådär).
  Fast bilder känns numera som mina "egna", med egen stil och känsla...

  SvaraRadera
 3. Jag tycker väldigt mycke om dina bilder. Vad otroligt spännande att ha dem hängandes på restaurangen. Stort grattis.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Dorotea. Ja, pirrigt. Får se om jag får respons, eventuellt ska också jag ha en kväll när jag berättar om bilderna och gatufoto där.

   Radera
 4. Jag tycker om närvaron i dina bilder ... det ögonblicket kan fånga. Tack!

  SvaraRadera
 5. Tack. Just det som gatufotot vill - ta med dig till det där ögonblicket på stan

  SvaraRadera