16 maj 2016

Sabotage mot demokratin.

Att en av Sveriges stora sändarmaster för bland annat Public Service har troligtvis saboterats. Detta är definitivt ett hot mot demokratin. Vem, vad och framför allt varför är nu mycket viktigt att ta reda på. Varför. Jo, det handlar om ett hot mot de som försvarar demokratin. 
Så ställer du dig upp och protesterar nu?

Häglaredsmasten öster om Borås ser till att all marksänd Public Service via Sveriges Radio och Sveriges Television kommer ut till nästan 200.000 svenska medborgare. 
Åsikter får du ha hur många som helst om innehåll och så vidare. Men att någon eventuellt genomför ett sabotage mot denna mast är att ha gått över en magisk gräns. gränsen som värnar om det fria ordet, fria medier och en demokrati skapad av svenska folket självt. 
Ärligt talat är jag förbannad. Fast egentligen det inte är fastlagt att det verkligen var sabotage. 
Men om det var det?

SR Sjuhärad om mastbrottet - klicka.

Borås Tidning om mastbrottet - klicka.

#blogg100 - 77b

2 kommentarer:

 1. Håller med helt och fullt!
  Att en radiomast faller på detta sätt är en farlighet i sig men att den i detta fall kan tysta demokratin i en hel bygd är katastrof.

  Men dessa konspirationsteorier som nu sprids är också farligt.
  Att de ungdomar som klättrade i masten och friats från misstankar om sabotage är redan dömda i vissa ögon och även avrättade av andra.

  SvaraRadera
 2. Vem och varför detta gjordes ska vi inte spekulera i förrän vi vet. Men att det kan hända. Känns verkligen att gränsen är överskriden. Tack för kommentar.

  SvaraRadera