25 april 2017

Gasellföretag på engelska.

Nyligen avslutade jag ett uppdrag på engelska. Och återigen nöjd, bland annat eftersom jag har lyckan att få lära mig nya saker i jobbet. Jag tillför min kunskap och jag får annan kunskap tillbaka. Känns ypperligt bra.


Oxeon är ett gasellföretag som producerar en av världens bästa och smartaste lösningar för kolfiberlösningar. Det är deras Textreme® som möjliggör en mängd moderna och nya lösningar genom att vara extremt lätt, stark och tunn. Samtidigt som företaget kan hjälpa till med nya, företagsspecifika innovationer eftersom Textreme® är en så anpassningsbar produkt.

När reklambyrån Mecka i Borås anlitades för att göra ny hemsida för Textreme.se var det till mig de gick för att slå två flugor i en smäll. Eftersom jag både är copywriter och engelskspråkig kunde jag skriva all text direkt på engelska. Därmed undveks strulet med att först skapa copyn (hemsidestexten) och sedan översätta. Dessutom applicerades SEO (sökmotoroptimering) och andra smarta funktioner på sidan.

Och nu är den nya hemsidan i drift. Du kan se den via denna länk (klicka).

Vill du läsa mer om uppdraget  kan du klicka här så kommer du till min firmasida, Novik Media & Kommunikation

#blogg100 - dag 56

6 kommentarer:

 1. Att få lära sig och utvecklas varje dag i arbetet eller privat är en ynnest. För mig nästan en nödvändighet faktiskt :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Tänk att få vara nyfiken och lära nytt varje dag. Verkligen både ett privilegium och givande privat/yrkesmässigt.

   Radera
 2. Bra jobbat med hemsidan! Jag har inte jättebra koll på just kolfiberlösningar kanske.. Men som ovan kommenterat, att känna att man kan (och vill) utvecklas o lära sig nya saker i sitt arbete är verkligen någonting som alla arbetande människor borde sträva efter! Jag själv har ett jobb där jag kommit till en gräns där jag känner att jag inte utvecklas mer o att utmaningen är borta! Så efter min föräldraledighet ska jag söka mig till ett annat jobb! Lyckliga människor gör världen till en lyckligare plats!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Liver är för dyrbart för att en ska ha det jobbigt på jobbet. Samtidigt är jag väl medveten om att jag är priviligerad. Något jag ändå jobbat länge och hårt för.

   Radera
 3. Låter superfint att lära sig nytt på jobbet. Man ska aldrig sluta utvecklas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är häftigt. Om det går, vill jag alltid utvecklas...

   Radera