22 januari 2018

Packat för att hänga.

de nedpackade bilderna, färdiga för transport
Dådå. Nervös dag, då jag alldeles strax ska iväg med dessa 42 packade bilder till SR/SVT i Göteborg. De ska hängas idag, i morgon är det vernissage. Första gången jag har en utställning av denna storlek. Mest är det ändå kul. Men ändå nervöst.

Vernissage i morgon, utställningen hänger i tre veckor. Tyvärr (eller är det bra?) är det ju inne på ett företag och utställningen kan inte ses av "allmänheten". Fast det innebär ju att jag är lagom utsatt. 

Det är Konstklubben på SVT/SR som arrangerar, arbetsplatsen jag lämnade (SR) för 10 år sedan i år. 


"Approaching tram"

Det blir bilder från Göteborg, Chicago, London, Lissabon och Berlin, 42 stycken sammanlagt. Bilden på spårvagnen är den som är huvudbild. Gillar du den?

9 kommentarer:

 1. Wow, vad coolt att få visa upp sin konst. Ja, jag gillar spårvagnsbilden. Hoppas dina bilder blir uppskattade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ett fint tillfälle för mig. Lite Göteborg över spårvagnsbilden, eller hur?

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Wow! Jag skulle också vilja hänga mina bilder. Vilken dröm! Jag gillar verkligen bilden på spårvagnen. Finns det möjlighet att se de andra bilderna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska ta lite bilder när det är helt färdigt. Allt är på plats nu, men inte finjusterat än. Vernissagen är i morgon kl 12.00.

   Radera
 4. Vad häftigt att få ställa ut sin fotokonst på en egen vernissage. Starkt jobbat! Jag är själv intresserad av gatufoto och skulle gärna vilja lära mig mer om det. Vilken är din favoritstad att fota i? Jag tycker du har fångat känslan av Göteborg i din huvudbild. Det kommer alldeles säkert gå bra imorgon. Grattis och lycka till på vernissagen imorgon! (Och de kommande veckorna.) Kommer du lägga upp bilder från vernissagen här på bloggen? Jag ska kika in hit för att följa hur det går.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja kul, men nervöst. Vi är ett gäng gatufotografer i Göteborg, men vi har också rest (tillsammans med duktige Mats Alfredson) till London, Berlin, Amsterdam, Lissabon och Chicago. Alla städer bara de är lite större är häftiga, just nu är nog Chicago favoriten, har varit där två gånger.
   Vill du Sandra, så kan du ta del av en enkel gratiskurs jag och en gatufotokompis skrivit. Den finns på "Daily bits of" och innehåller enkla knep och tips.
   https://dailybitsof.com/courses/gatufoto?locale=sv

   Radera
  2. Tack för tipset, Gunnar! Jag ska definitivt ta en titt på gratiskursen.

   Radera