4 juni 2016

Spännande för upptäcksresande.


Ett äventyr i två våningar, för upptäcktsresande och äventyrare i alla åldrar. En plats där du själv deltar och handgripligen känner dig fram i experiment och utställningar - kanske är det så Navet Science Center i Borås bäst förklaras.

Navet är en av mina uppdragsgivare. Vilket gör mig stolt, för det är verkligen en av de bästa av sin sort i Sverige (vilket Skolverket slagit fast)

Nyligen har jag också producerat en podd för en annan uppdragsgivare om just Navet. Och här kan du lyssna på den - klicka.


Hela Navets idé är att du som besökare inte ska ha händerna i fickorna, utan ständigt ha dem i beredskap. Det är genom att få röra, känna och lära som mysterierna avslöjar sig.

Förhistoriska jättar
Som del av Navets 20 årsjubileum kommer under sommaren något extra speciellt. Navets stora möteshall Kuben har inretts i ett verkligt historiskt perspektiv. Här har det nu dykt upp jättar från förr i ett animerad och ljussatt äventyr. I Kuben samsas nämligen ett antal dinosaurier i stort format. Lite kanske de kan skrämma de allra minsta, men för äventyrslystna barn i alla åldrar är det en magisk plats att besöka.
Utställningen är byggd som ett förhistoriskt landskap med träd och växter, besökaren vandrar runt och kan på nära håll uppleva dinosaurierna.


 

#blogg100 - 96

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar