16 november 2017

Tillbaka till Paris.

Om en dryg vecka får jag min julklapp från frun. En gemensam resa till Paris, där vi bland annat hälsar på kamraten Ella. Storstäder är speciella, med människor som en själv, fast många fler.
Har många favoriter när det gäller städer, Paris står nästan högst. #tbt #tillbakablickstorsdag
En dag tidig höst, 2010

Vad vi ska göra? Ingen aning, men det blir bra. Vi vet ju att få bra dryck och god mat. Och så några vänner att hälsa på. En och annan bild kanske jag tar (även om gatufoto i Frankrike kan vara lite knöligt). Eventuellt någon bra utställning.
Men mest åker vi dit för att känna på't. Och för min del, prata lite franska. Och höra:


Bienvenue à Paris, mes amis!

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Åh vad härligt med resa till Paris. För nästan exakt ett år sedan åkte vi på bröllopsresa till Versailles (första gången i Frankrike) och det var helt magiskt. Jag blev så förälskad i allt, mat, vin, människor, kultur. Ha en bra resa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Åsa. Frankrike är speciellt för mig, bl a eftersom två av mina bröder bor där sedan många år tillbaka. Stor skillnad mellan olika delar. Paris är häftigt.

   Radera
 3. Hoppas du får en härlig resa! Jag har varit i Paris två gånger (okej tre om man räknar den gången jag var 5 år gammal). Första gången var mitt i sommaren och jag kommer mest ihåg att det var jobbigt och tunnelbanegångarna hade trappor överallt och vi hade barnvagn med oss. Andra gången var i januari och då fick jag en helt annan bild av staden! Skulle gärna åka tillbaka och ta mig bortom alla de vanliga turistsakerna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trapporna i tunnelbanan ä inte att leka med. En gång gick jag med kryckor under Parisbesöket - ingen höjdare. Men det mesta andra...!

   Radera